Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért pislákol a led lámpa?

Miért pislákol a led lámpa?

Figyelt kérdés

Szóval van egy helység, ahol ilyen lámpa van felszerelve:

[link]

Valami ilyesmi fohlalatba: [link]

Sima E27-es izzó kiégett, közben le is verte a biztosítékot és azután kapott egy ledes izzót (220V), ami csak pidlákol, meg néha nem is ég. Szóval nincs világítás.

A lámpatest vagy a kapcsoló lenne a hibás?

Nem gyanakszom az izzóra, mert azt más aljzatba próbálva jó volt.

1. Szerelés előtt lekapcsolom a villanyórát.

2022. dec. 4. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, a foglalatba eljut rendesen a 220V vagy jóval kevesebb, amivel a izzószálas még világit, de a ledes nem?
2022. dec. 4. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni a foglalatot. Múltkor cseréltem izzőket egy helyen és full retkesek voltak belül a foglalatok, nem világítottak bennük a LED-es izz... izé. fényforrások. Ki kellett takarítanom mindet.
2022. dec. 4. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is vettem egy tucat olyan foglalatot és nagyon rossz minőségűek voltak.

Pedig akár több százat is vettem volna, ha normálisan össze lenne rakva.

Mert kellene a hőálló foglalat.

Az volt a gond, hogy a benne lévő érintkezők nevetségesen gyenge anyagból vannak és még ráadásul nincsenek rendesen odapréselve ahhoz a kis bizbaszhoz, amibe a vezetéket kell becsavarozni.

Vagyis nem érintkeznek rendesen. És az se javít a helyzeten, amikor felmelegszik a foglalat.

2022. dec. 4. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Még kérdés, hogy esetleg a foglalat középső érintkezője alatt vajon van-e rugó, vagy azt is kispórolták, mint azokból, amikhez volt szerencsém?
2022. dec. 4. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!