Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Áram alatt hagytam az esztergát?

Áram alatt hagytam az esztergát?

Figyelt kérdés

Sziasztok, gyakszin szerintem nem áramtalanítottam az esztergát. Hátul a kapcsolót szerintem nem tekertem el.

Ugye nem lesz semmi baj, nem éghet ki az egész műhely emiatt? Meg gondolom éjszakára áramtalanítják az egész épületet, de most ezen parázok.

2022. nov. 29. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
A telefonban mit mondtak?
2022. nov. 29. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Honnan tudjuk?

Csak van valami portás vagy gondnok ott, próbàld meg felhívni.

2022. nov. 29. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Nem lesz semmi baja

én is hagytam már úgy.

2022. nov. 29. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi hármas.
2022. nov. 29. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Mi hagytuk úgy hétvégére is annó.

Ott világított rajta a lámpa is :DDDD

A központi kapcsolót szabály szerint le kellett volna nyomni, de soha nem kapcsoltuk ki, mert volt hűtő, szódagép. Mondjuk ott a telephelyen biztonsági őr is volt aki rendszeresen járkált és voltak munkások is éjszakás szoliban a többi épületben, úgyhogy hamar észrevették volna, ha lángot fog.

2022. nov. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!