One Blade borotva megéri az árát? Mivel különb az olcsóbb mint a Pro? Melyiket vegyem?
philips one blade-et lehet találni kb 10 ezertől 50 ezerig, megéri a drágábbat választani?
Nem olyan sűrű, gyenge szakálra szeretném használni
Az nem hátrány, ha van rajta töltöttség jelző. Ha csak random lemerül borotválkozás közben és kell várni fél órát, hogy töltsön annyira, hogy a maradékot lehúzd, az nem a legjobb. Inkább szóljon, hogy mikor kell tölteni. Valamint ugye az aksi kapacitás, se mindegy vagy van ami gyorstöltős, hogy ha mégis lemerül akkor 5perc töltéssel tudod használni még 15 percig.
De a legfontosabb szerintem a töltöttség jelző.
Nekem van és nagyon szeretem. Érzékeny a bőröm, a sima borotvát nem bírja, de ezt szereti.
Nekem a "sima" első generációs OneBlade-em van (két fejjel volt 14.000 pár éve, külön a két fej kb. 10.000 Ft).
Nincs töltésjelző, de engem nem zavar.
Borotválkozás után felrakom töltőre, és kész.
Egyébként ha kicsit elhanyagolom a szakállam (több, mint egy hétig nem borotválkozom) , és lassan megyek rajta végig, illetve többször is lehúzom a gépet rajta, akkor is gond nélkül kibírja az akkuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!