Fejhallgató 20ezer forintig?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy fejhallgatót. Játékra használnám. Ami fontos,hogy legyen rajta mikrofon, illetve azért legyen jó minőségu! Persze tudom,hogy 20ezer forint azért nem elég egy nagyon jó fejhallgatóra, de biztos van olyan, ami már egy középkategóriás2022. nov. 26. 11:21
2/2 anonim válasza:
Nekem HP HyperX Cloud II van. USB-s és 3,5-ös jack-os is, ahogy akarom. Az usb-t használom, mert azon van 2m vezeték pluszban. Ez effektíve 1 külön hangkártya is. Anélkül a fejhallató csak olyan 1,2m, amin a 3,5-ös jack van. Ez mondjuk most 30, de én csak 1 picivel vettem 20 felett a balck friday-en. Van belőle olcsóbb is, lehet, hogy megnézném azt. Kényelmes, memóriahabos, az egész fület beborítja, jó a mikrofonja, jól szól. Nagyon bevált, egy full meetinges napot is le tudok vele simán nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!