Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudom levenni a pin kódot...

Nem tudom levenni a pin kódot win 10-en?

Figyelt kérdés
Ha elszeretném távolítani a pin kódot, akkor kér egy jelszót amit nem tudok, mi a megoldás hogy le tudjam venni a kódot

2022. nov. 25. 06:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az az egy megoldás van, hogy beírod a jelszót.

Anélkül nem fog menni a dolog.

Legfeljebb, ha újratelepíted a rendszert, de az macera, és az összes program elvész.

2022. nov. 25. 06:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kér pin-t és azt nem tudod, akkor nem tudod ezt kikapcsolni. De nézz neten utána, lehet hogy lehet valamilyen trükkel. Ha tudod a pin-t, akkor ki lehet kapcsolni, csak felesleges.
2022. nov. 25. 06:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem koszonom
2022. nov. 25. 06:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám.

Sima Win10, csak pinkód van rajta és nem engedi levenni. (Be vagyok lépve, csak pinkód van.)

Amikor próbálom kiütni, azt írja nem lehet kapcsolódni. (Vagy valami hasonlót.)

2022. nov. 25. 08:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát az a baj, hogyha kikapcsolod, hogy kérje, akkor anélkül belép, de állandóan csesztet, hogy nem tudott csatlakozni a felhasználódhoz és beavatkozást kér. Egyszerűbb bekapcsoláskor beírni.
2022. nov. 25. 08:22
 6/12 anonim ***** válasza:

5. Igen, de otthoni gépnél sokan le akarják venni. Ahogy én is. Esetlegesen átírni, de azt SEM engedi.

4 voltam

2022. nov. 25. 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Parancssorból, rendszergazdaként tudod csak megoldani. Én is így használtam egy ideig, de aztán visszakapcsoltam, mert állandóan a bejelentkezéssel idegesített. Szerintem is hülyeség amúgy, hogy mindig kéri. De az is elképzelhető, hogy van olyan win10 fajta, ahol ezt semmiképp nem lehet kikapcsolni.
2022. nov. 25. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:

7. Átírni sem? Ne hülyéskedj. :/

Rendszergazda joggal sem engedi változtatni.

2022. nov. 25. 09:12
 9/12 NTBS ***** válasza:
Szerintem csak a kód birtokában lehet.
2022. nov. 25. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:
De valószínűleg a rendszergazdai jelszót kéri, nem? Ha azt nem tudod, akkor sakk-matt. Újratelepíteni nem tudod a wint?
2022. nov. 25. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!