Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » OnlineCenter-ről kérdeznék....

OnlineCenter-ről kérdeznék. Kinek mi a tapasztalata ezzel az oldallal?

Figyelt kérdés

#OnlineCenter
2022. nov. 23. 18:15
 1/8 anonim válasza:
72%
Szlovák cég, ha vmi szar, küldheted vissza szlovákiába
2022. nov. 23. 18:48
 2/8 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Sikerült esetleg többet megtudni a cégről?Mennyire megbízható?Nem találok róla véleményezést...😔

Rendelt esetleg valaki már tőlük?

Köszönöm,ha válaszoltok!

2023. febr. 10. 08:13
 3/8 anonim válasza:
100%

Üdv.Én januárban rendeltem 2 körömcsiszoló gépet az egyik 9.990 Ft a másik 2.990 Ft.Évindító "mega akció" keretében.

A csomagot megkaptam 1 db csiszológép volt benne(9990 Ft-os)aminek már a doboza eléggé ütött kopott volt.....A gép nem indult el.

Napokig próbáltam telefonon utolérni,mindhiába, a telefon folyamatosan ki van kapcsolva.Írtam e- mailt amire 3 nap után válaszoltak....a hiányzó terméket küldik, de arra nem írtak semmit, hogy a szar géppel mi legyen...

Amit utólag küldtek gépet, az sem tudja produkálni azokat a paramétereket amiket a webáruház oldalain leírtak.

Az utolsó levelemre (február 5.)a mai napig nem válaszoltak.

Nem ajánlom senkinek a webáruházat.

Sok magyar webáruházból rendeltem már, bármilyen probléma volt,mindig korrekt módon jártak el.

Remélem tudtam segíteni!

2023. febr. 24. 16:45
 4/8 anonim válasza:
Én 2 db. kamerát rendeltem tőlük, majd kb. egy hónap várakozás után a futár hozta is a szép nagy dobozt, kifizettem, majd kibontás után jött a meglepi, 1 db. kamera volt benne. Azóta nem válaszolnak, telefont nem veszik fel. Szóval, nem ajánlom senkinek se őket, átverős banda.
2023. márc. 20. 11:39
 5/8 Vitamin5510 válasza:
Sziasztok. Nem ajánlom senkinek! Kétszer rendeltem tőlük. Elsőre azt kaptam amit rendeltem, de hitvány minőségben. Másodjára nem pont azt a terméket ( más gyengébb márka ) és még ráadásul hibás is volt. Egy láncfűrész ami alig akart beindulni, majd ha gázt adtam lefulladt. (Kb 3 órányi szerelést követően szépen sikerült munkára fogni.) Telefonon egyáltalán nem lehet elérni őket. A hibát jeleztem nekik több alkalommal emailben, de a mai napig nem kaptam választ. Ha mégis vásárol onnan valaki is, akkor minőségre ne nagyon számoljon, és a garanciát már a rendeléskor felejtse el.
2023. ápr. 14. 22:18
 6/8 anonim válasza:
100%

Sziasztok,

Nehogy rendelj innen, felejtős oldal!!

Egy láncfűrészt rendeltem. X+ nap után megérkezett, Egy teljesen más típust küldtek, kevesebb mint fele teljesítménnyel. E-mailra nem válaszolnak, telefont nem veszik fel.

2023. ápr. 20. 19:39
 7/8 Jánosné Manyi Völfinger válasza:
Senki ne vásároljon az Online centerből ezt tapasztalatból írom.Kaptam egy hiányos sérült terméket.Az ügyfélszolgálat a megadott telefonszámon nem érhető el az emailek-re pedig nem válaszolnak.CSALÓK!Átverik a vásárlókat.Remélem a fogyasztóvédelem utoléri őket.
2023. okt. 30. 19:26
 8/8 anonim válasza:

Senkinek nem ajánlom ezt a céget. Hibás árut küldtek, pontosan porszívót, amin az a rész amin a porzsák érintkezik a motorhoz , tört darabban volt becsomagolva.

Ahogy kibontottam mindjárt e-mail-ben jeleztem. Fotót küldtem a sérült részről . Telefont nem veszik fel .

Azt a választ küldték, hogy nem bizonyított a sérülés ideje és helye , így nem tudják orvosolni a panaszom .

Ugyanezen a telefonon lenne elérhető a WebAréna cég is ami hasonló árukat reklámoz . Természetesen a telefon nem elérhető. Napjában többször hívtam több napon keresztül .

Így tőlük is javaslom a távolmaradást ha online oldalon vásárolna bárki.

Sajnos felelősséget nem vállalnak a kiküldött hibás termékekért. Nemhiába nem található vásárlói vélemény az oldalukon .

Megfizettem a tanulópénzt, remélem sikerül vásárlókat megmentenem, hogy ne náluk vásároljanak .

2024. febr. 16. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!