Megéri használt xboxot venni?
Szerintem nem éri meg.
Én legalábbis biztos nem adnám el a Series X-emet amig tökéletes állapotban van.
Majd ha elkezd túlmelegedni és kilépni, romlani az SSD, stb akkor felrakom én is 160-ért.
Ami használt, azt nem véletlen adják el.
Életemben egyszer adtam el tökéletes dolgot, azt is azért mert 200%-os áron is megvették.
4-es válaszoló*
Bocsi:D
Eladásnak számos oka lehet például mondjuk a meredeken emelkedő kajára vagy áramra kell (ez a konzol meg 200 Wattot zabál). Értékelhető garanciát nyilván csak valamiféle üzletből fogsz kapni (ahol meg emiatt drágább). A gép max két éves és két év gari van ezekre tehát annyira rossz állapotban nem lehetnek kivéve ha megmókolták mondjuk egy tányér pörkölttel. Ellenőrizni nem nagyon tudod, max kipróbálni egy TVn (ha van), hogy megy-e és ennyi. Rövid idő alatt mást úgysem tudsz.
Régen minden konzolos üzlet pl Konzolstúdió meg 576 is foglalkozott használt konzolokkal. Nem hiszem, hogy ez ma másként lenne.
Üzletekben nincs nagyon használt series x sajnos, legalábbis is nem találtam az említett üzletek webshopjában sem:(
Ahogy nézegettem garanciás gépek kb 185 körül vannak, kb fél-egy év garival. arra jutottam inkább megveszem újonnan, mivel a kommentek nem nagyon bíztatóak eddig. Befektetésnek mit gondoltok viszont? ugye az ünnepek után fel fog menni az ára, használtan lesz 200 lörül szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!