Zseblámpát szeretnék venni.. ?
Éjszakai erdőtúrákra mennék, és szeretném ha főként a közeli területet minél szélesebb tartományban világítaná meg.
Illetve szeretném hozzátenni, hogy gyakran vinném magammal a kutyámat is, és előfordulhat hogy véletlenül párszor a szemébe fogok világítani, szóval nem szeretnék akkora lumen erősségűt venni amivel esetleg kárt okozhatnék neki ezzel, de elegendőt hogy lássak magam előtt.
Ajánlom az Olight lámpákat!
Rendkívül tartósak, kiváló minőségűek.
Ezen belül is neked szerintem egy fejlámpa lenne a lagjobb. Így mindkét kezed szabad marad és oda világítasz a lámpával ahova éppen nézel.
Nekem ilyen van: [link] olight-perun-2-fekete-fejlampa-zseblampa
Igen, tényleg drága. De ezt legalább 15 évig használhatod.
A kutyának van napszemüvege?
Csak azért kérdem, mert ha a zseblámpától félted, akkor a napfénytől is kéne, mert a Napnak erősebb a fénye... Ne aggódj, kibírja ha több méterről belenéz egy zseblámpába.
Én inkább amiatt aggódnék, hogy hova mész a kutyával, milyen erdő az, kié? Erdészek, vadászok nem szívesen látnak kutyát az erdőben - főleg nem póráz nélkül!
Megelőztek, de én is az Olight márkát javaslom. Én 2 lámpát hordok. 1 fejlámpa, és egy kézi: [link]
A kutya meg nem hülye, nem égeti ki a saját szemét.
1# Nem póráz nélkül tartom, de van egy hossza a póráznak hogy kényelmesen lófráljon körülöttem és érdeklődjon, szaglásszon ezt-azt. Az erdők előtt meg mindig van kiírás mikor tilos kutyát vinni be, azt mindig figyelem.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!