Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen monitort vegyek?

Milyen monitort vegyek?

Figyelt kérdés

Nézegetem monitorokat és nem tudom melyiket vegyem.Kettőt néztem ki

MSI Optix G24c4 és egy Acer nitro VG240YS -t.Ti mit/melyiket vennétek ebbe az árkategóriában?(Max 80000-FT)

Válaszokat köszönöm!

2022. nov. 11. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Acer nitro, egyértelmű. Jobb a panel, magasabb freki, kevesebbet fogyaszt.
2022. nov. 11. 11:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Az Acer nitrot vagy a samsung oddyssey g3-mat veszem szerintem
2022. nov. 11. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:

No igen meglepett amikor utánanéztem ezeknek. A hivatalos weboldalak igen szűkmarkúan mérik az információt ezért a netről kellett összekukáznom a dolgokat. Mivel a legtöbb weboldal tesz rá, hogy ellenőrizze a specifikációkat amiket bemásolnak ezért én is tévedhetek, de amennyiben az Acer Nitro VG240YS az az amit olvastam akkor messze a legjobb választás minden szempontból Xbox Serieshez (akármelyikhez is).

Nem részletezném túlságosan, de amit kiemelnél az az, hogy HDR támogatás és hangszóró nincs a másik kettőben. Ráadásul egyedül az Acerben van 2.0-ás HDMI, a többiben csak 1.4. Azt csak mellékesen mondanám, hogy ugyan az Acer 165Hz-e jobban hangzik a többi 144Hzéhez képest, de az Xbox ki van maxolva 120Hznél szóval az nem igazán tényező.

2022. nov. 12. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!