Mi baja van a tv-nek?
Kb. Másfél hónapos samsung oled tv-t bekapcsoljuk és ez a látvány fogad minket. A tv alsó része be pirosodott. Működik a bepirosodott rész, szóval megjeleneníti a színeket, de a piros dominál.
Cserélik garanciálisan, de nem tudjuk hogy mi baja lett. A balsarkánál szétszortan kicsit jobban piroslik.
Szerintetek mi baja lehet?
Itt egy oldal linkje, ahol hasonló témával foglalkozik:
Talán egy kicsit ez is közelebb visz a kérdésed megválaszolásához. 😉
"Szerintetek mi baja lehet?"
Ha megtudod mi a baja mire használod fel azt az információt? Miért lesz jobb ha megvan a rossz félvezető vagy egyéb alkatrész típusa?
Oldalról megnyomtam a kijelzőt és eltűnt a csík valahogy...
#4-es hát ha 20k lenne egy ilyennek a cserélye az mesés lenne mert 900 ezer volt a tv:")
Amúgy leírtam, hogy cserélik garanciálisan szóval no para csak kíváncsi voltam mi baja lett, mert ha szüleim holnap hazaérnek és ezt meglátták volna fix nem hitték volna el, hogy csak bekapcsoltam és ezt láttam. De szerencsére megjavítottam valahogy:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!