Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van valaki aki jártas "Okosott...

Van valaki aki jártas "Okosotthon" technológiában?

Figyelt kérdés
eWelink és Tuya alkalmazás összehozható egy közös plattformon? Magyarul az eWelink-et hasznló eszközök vezérlése megoldható valami programmal, csatolóval, "bridge"-dzsel, hogy a Tuya alkalmazásból tudjam vezérelni? Vagy esetleg fordítva? eWelinkben pl. van NFC vezérlés de nincs GPS alapú. Tuya-ban meg fordítva. Létezik olyan vezérlő applikáció ami mindkét rendszer egyidejű kezelésére képes?

2022. nov. 1. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tanulsz a napelemek fent nem tarthatóságából és most tervezel villany függő otthont ?!
2022. nov. 2. 06:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Google Home
2022. nov. 2. 06:49
 3/9 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Ios vagy android? Iphone-on az ewelinkben lehet parancsokat hozzáadni, így egyből elérhető widgetként is vagy akár Sirivel is futtatható, nem kell belépni az ewelinkbe, feloldani a telefont.

Ha androidos vagy próbáld meg az IFTTT-t. Nem a legegyszerűbb, de sok mindent ki lehet hozni belőle.

2022. nov. 2. 06:59
 4/9 A kérdező kommentje:

#1: Bérház, nem napelem :) És nem most tervezem, csak most találtam nagyon jó áron smart izzókat. De azbTuya-s. Minden másom eWelink-es.

#2: Igen, azt nézegettem. De ott nem működik minden funkció. Programozás, smart vezérlés, stb. Legalábbis eddig nem találtam.

#3: Android Widgetet nem sikerült kitennem kezdő lapra, de az NFC pl. jól működik. eWelink-kel az egyedüli bajom, hogy majd 10mp mire elindul az app. A hangvezérléshez meg kellene tanulnom angolul. leginkább a helyes kiejtést. Ezt az IFTTT-t nem ismerem, de utána nézek.

Köszönöm mindenkinek! :)

2022. nov. 2. 07:14
 5/9 anonim ***** válasza:
HomeAssistant alatt megoldható a dolog. Egy közös platformon tudod kezelni az eszközöket. Betenni őket közös automatizációba stb elég sok eszközre telepíthető a Home Assistant. Raspberry, Odroid és vékonykliensek dedikáltan a legjobbak. De elfut dockerben nason is stb.
2022. dec. 22. 12:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Ahhhhammmmm 🤣😂🤣

Eddig értettem miről beszélsz. (Raspberry, Odroid és vékonykliensek dedikáltan a legjobbak. De elfut dockerben nason is stb.) De azért köszönöm! 😎🙂

2022. dec. 22. 12:23
 7/9 Morzsi007 ***** válasza:

Androidon nem tudom hogy

működik, ios Sirihez nem kell angol tudás ez esetben. Megérti a magyar szavak, amiket beállítottam neki. Pl Garázs, kapu, szobalámpa, udvarfény. Ezeket használom, viszonylag gyorsan reagál, főleg, hogy nem kell belépni az ewelinkbe. Csak infóként.

2022. dec. 22. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Parancsolj, pár videó magyarul róla.

2022. dec. 22. 12:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez már szuper! :) Nagyon köszönöm!
2022. dec. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!