Van valaki aki jártas "Okosotthon" technológiában?
Ios vagy android? Iphone-on az ewelinkben lehet parancsokat hozzáadni, így egyből elérhető widgetként is vagy akár Sirivel is futtatható, nem kell belépni az ewelinkbe, feloldani a telefont.
Ha androidos vagy próbáld meg az IFTTT-t. Nem a legegyszerűbb, de sok mindent ki lehet hozni belőle.
#1: Bérház, nem napelem :) És nem most tervezem, csak most találtam nagyon jó áron smart izzókat. De azbTuya-s. Minden másom eWelink-es.
#2: Igen, azt nézegettem. De ott nem működik minden funkció. Programozás, smart vezérlés, stb. Legalábbis eddig nem találtam.
#3: Android Widgetet nem sikerült kitennem kezdő lapra, de az NFC pl. jól működik. eWelink-kel az egyedüli bajom, hogy majd 10mp mire elindul az app. A hangvezérléshez meg kellene tanulnom angolul. leginkább a helyes kiejtést. Ezt az IFTTT-t nem ismerem, de utána nézek.
Köszönöm mindenkinek! :)
Ahhhhammmmm 🤣😂🤣
Eddig értettem miről beszélsz. (Raspberry, Odroid és vékonykliensek dedikáltan a legjobbak. De elfut dockerben nason is stb.) De azért köszönöm! 😎🙂
Androidon nem tudom hogy
működik, ios Sirihez nem kell angol tudás ez esetben. Megérti a magyar szavak, amiket beállítottam neki. Pl Garázs, kapu, szobalámpa, udvarfény. Ezeket használom, viszonylag gyorsan reagál, főleg, hogy nem kell belépni az ewelinkbe. Csak infóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!