Baj ha hideg helyen van a számítógép?
Éjjelre csukd be az ablakot, hogy ne hűljön le a szoba.
De amíg nincs fagy, addig nem lesz gond.
az eső miatt is be kéne csukni, ne verjen be. főleg ne a gépre.
de fagypontig biztos nem lesz baja ha nem csapódik le rá pára.
Igazabol egy kis szoba ami tele van cuccal, eso biztos nem ver be de amugy nem is az ablak alatt van.
A párát azt nem tudom hogy van e, a gép be van dobozolva.
#1 jelen piallanatban nem tudom becsukni mert ez nem itthon van.
De azert köszi😀
Ha csak tárolás céljából van ott, akkor szerintem nincs gond. Amire figyelni kell, hogy miután megint fűtött helyre kerül várni kell egy kicsit a beüzemeléssel.
"Az elektronikán a páralecsapódás korrózióhoz vezet, ennek következtében pedig szerkezeti hibák alakulnak ki. Minél magasabb a páratartalom, annál gyorsabb a korrózió terjedése. A pára okozta meghibásodás megelőzésének egyik alapvető módja, hogy amikor hideg környezetből melegebb térbe kerül az eszköz, várunk néhány órát, mielőtt üzembe helyezzük a készüléket."
Aza baj a hideggel, hogy hidegben a levegő páratartalma könnyebben kicsapódik(harmatpont) és egy elektronikus eszköznek nem tesz jót ha a kicsapodó pára miatt folyton vízes.
Igy ha nem akarsz ott fűteni, de megy a számítógép akkor egy párátlanító kéne oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!