Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fürödhetek e a fülhallgató mal?

Fürödhetek e a fülhallgató mal?

Figyelt kérdés

Szóval van egy Jbl 130nc tws fülesem, ipx4 vizállósággal. És lehet utána néztem, de nem tudom eldönteni, valaki?

Zuhanyzásra gondolok

2022. okt. 20. 19:44
 1/10 anonim válasza:
52%
Próba-szerencse 😂
2022. okt. 20. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A galambbal mi van?

Ha csak rövid ideig tusolsz, akkor nem lesz baja. De ha kiesik a füledből, bele a vízbe, nem biztos, hogy túléli.

2022. okt. 20. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána néztél, akkor tudod, hogy mit jelent a besorolás, szóval mi a kérdés? És a fröccsenő víz nem ugyanaz, mint a vízsugár.
2022. okt. 20. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az eszközök hiába vannak vízállónak nevezve, nem arra vannak kitalálva, és emiatt garancia sem jár a beázásra.

Egyébként meg 15 percet ki lehet bírni zene/telefonálás nélkül, ha meg nagyon nem, akkor max kihangosítod.

2022. okt. 20. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

én nem tenném....

[link]

IPX4: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból. Bármelyik irányból is fröccsen víz a szerkezetre, az nem tehet kárt benne.

Amúgy magyarázza el majd valaki, hogy miért nem lehet kibírni tucc-tucc nélkül 5 percet?

2022. okt. 20. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1 szerintem simán túléled nélküle, de a kérdés nem erre vonatkozott

A vízsugár nyomása sokkal nagyobb mint a fröccsenő víznek vagy vízbe merítésnek

A te eszközödnél ez is baj, de nem a legnagyobb

A legnagyobb baj a szappan

Megeszi a tömítéseket

Nekem 200m. Vízálló búvár órám van

Na... én abban sem zuhanyzom, mert az is károsodhat hosszú távon

Ezek tudatában dönts, megéri e zuhanyozni füllhallgatóban

Nyilván a gyártó ezt azért találta ki, hogy ha elázol ne romoljon el

2022. okt. 20. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Meddig zuhanyzol? Az 5-10-15 perc biztos sokkoló lehet zene nélkül.
2022. okt. 20. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Zuhanyozhatsz fülhallgatóval nyugodtan, nem tiltja semmilyen jogszabály, nem fogja rád törni az ajtót a TEK.
2022. okt. 21. 06:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és annak aki kiemelte megjegyzésénél, hogy nem ez volt a kérdés szóval neki, tényleg mégegyszer

Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert azontúl, hogy utánanéztem, nem voltam biztos bent, vagy inkább reménykedtem, hogy mégis lehet vagy hasonló

És igen ki lehet bírni azt a kB 10 percet zene nélkül, de pont az ellenkezője a lényeg, nekem legalább is, szerintem zuhany an fülessel zenét hallgatni hatalmas vibe, és egy hosszabb, stresszes nap után, nagyon jól tud esni, de mindegy is nem magyarázkodok

Köszi a válaszokat

(A galamb tag meg miért ne ><)

2022. okt. 21. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Világos. Izzadságot állja, de a vízsugarat nem. Olyant kell venni akkor ami azt is bírja.
2022. okt. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!