Beltéri kamerát külterre rakni, eresz alá?
Kitettem egy beltéri kamerát (mi home360) beltéri kamerát eresz alá kívülre.
-10-15 fokot ír, hogy addig időjárás álló. Szerintetek bírni fogja?
Tudom hogy nem erre való, de a kérdésre szeretnék választ kapni esetleg valakinek hasonló véleménye ?
Hát most akkor időjárásálló, vagy beltéri? :D
Az eresz alatt is elérheti csapóeső is akár, de ha nincs megfelelően szigetelve a cucc, akkor a pára az ami ki fogja nyírnk nagyon hamar. Nincs rajta, hogy IP mennyi a védettsége?
Igazad van, bocs.. beltéri kamera de -10-15fokig bírja
Nincs rajt Ip hányas csak hogy ip
Nem fpgja bírni. Meg kell nézni milyen a Xiaomi kültéri kamerája, hát azon semmi rés nincs. A 360-ason a függőlegesen mozgó rész mellett is van rés, és a forgó fejrész sem tömített, a belsejében a panelt sem védi semmi, a képérzekelő burkolata sem hermetikusan zárt.
Kipróbáltam, nem bírta. Az első igazán hideg éjszaka után reggel se kép se hang.
Persze nyáron semmi gond nem volt vele, végig működött. Egy cinkeodú miatt tettem ki, a fiókák etetését, majd kirepülését rendesen felvette, de aztán télen a panelre kicsapódó nedvesség miatt nem működött tovább. Szétszedés, kitakarítás után ment tovább, de a képe már rosszabb lett valamivel (érzékelőhöz nem nyúltam, könnyű megölni így). Embertelen por és kosz ment bele a kinti légmozgástól.
Majd rájössz amikor neked is elromlik.
"-10-15fokig bírja"
A tárolást :)
Az eresz alatt sem fogja sokáig bírni, bele tud menni a víz és a por. A víz és a por barátok. A vizes por viszont az elektronikának nem barátja.
Jó jó leszedtem csórit,.nem várom meg hogy elromoljon.
Most van kinnt egy kültéri. Egész jó.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!