Számológépen hogyan lehet kikapcsolni a memóriát?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új számológépet mert a régi elromlott, és az egyik osztálytársam össze vissza nyomkodott mindent rajta, és most ha beírom pl hogy 1+1ans, akkor a legutóbbi eredményt adja ki, és többször nyomkodta az egyenlő gombot, ezért 3678-at ír ki az 1+1ans-ra, így szinte használhatatlan. Ja, meg egy pici D, és egy M betűt is ír a felső sorban. Valahogy meg lehet csinálni? Holnap matek dogát írunk, amihez kéne, és nem tudok addig újat venni.2022. okt. 14. 18:07
1/7 Kólauborkával válasza:
Az ans az elözö válasz, kell lenni egy funkciónak ami clearel (clr).
3/7 anonim válasza:
Így kell működnie. Minden rendben.
D az a Deg-Rad-Grad szögekhez
M azt jelenti hogy van érték eltárolva a memóriában.
Csak azt tudom ajánlani ismerd meg a számológéped.
4/7 anonim válasza:
"Nemrég vettem egy új számológépet"
Aminek gondolom nincs típusa amit elárulhatnál, se használati útmutatója, amit elolvashatnál.
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán érted hogy mit ír ki..?
Valamit számoltál aminek az eredménye 3677 volt Ez bekerül az ANS nevű memóriába.
Amikor beírod hogy 1+1ans annak jelentése 1+1*Ans= magyarul megszorzod 1-el és hozzáadsz 1-et...
7/7 anonim válasza:
"nem tudok addig újat venni"
Kölcsönkérni is lehet(ett volna...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!