Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hova tűnhetett a email?

Hova tűnhetett a email?

Figyelt kérdés
Megírtam egy levelet, amit csak később küldtem el, így a vázlatok mappába került. 1-2 órával később elküldtem, legalábbis azt írta ki. De azóta se a vázlatok, se az elküldött levelek között nincs. Esélyes, hogy meg sem érkezett a címzetthez?
2022. okt. 14. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Abban az egy esetben érkezhetett meg a címzetthez, ha megírtad, elküldted, majd valamiért törölted az elküldött mappából.

Ha nem érkezett meg

1. rossz címre küldted

2. nem külted el

2022. okt. 14. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem töröltem sehonnan, a cím is biztos, mert nem először ment oda levél. Illetve kiírta a gmail, hogy elküldtem. De valahol csak meg kéne lennie akkor is, ha nem küldte el, nem? A piszkozatok, vázlatok mappába? De nincs sehol.
2022. okt. 14. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

"De valahol csak meg kéne lennie akkor is, ha nem küldte el, nem?"

Azt sem tudjuk hogy milyen eszközről van szó, milyen rendszer, PC, mobil, akármi.

Nem tudjuk mivel mit csináltál, és az miért nem jó neked.

Mobilos, vagy böngészőben megnyitott kliens esetén is fönt látsz egy keresőmezőt, ahol lehetőség van bármilyen szövegre rákeresni, kilistázza azokat a leveleket, amelyekben bármilyen formában szerepel, legyen az email cím, levél tárgya vagy a tartalma.

Ha ott rákeresve sem található, mi sem tudjuk előadni neked.

2022. okt. 14. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, köszi a válaszokat!
2022. okt. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!