Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi történt az AirPods-al?

Kovács Roland kérdése:

Mi történt az AirPods-al?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy valamiért nem úgy szól az AirPodsom ahogy kéne. Van rajta a hangszóró ami a fülembe kéne hogy szóljon és az ami a szár külső felén van. A benti részen nem jön semmi hang, de a külső felén meg mindent lehet hallani (nyilván nem én hallom így hanem mások). Ebben szeretnék segítséget kérni hogy vajon mi baja lehet és hogy lehet orvosolni a problémát.

Remélem érthetően sikerült elmagyarázni, előre is köszönöm a segítségeket.

2022. okt. 2. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha garis, akkor szervízbe kell vinni, ha nem garis, akkor meg venni kell egy újat, mert nem hiszem el, hogy ez bármilyen módon is javítható.
2022. okt. 3. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt a nyílást ami a hallójáratodba kerül és a hangnak kellene jönni rajta, na azt szívogasd meg kicsit.
2022. okt. 3. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:

" Van rajta a hangszóró ami a fülembe kéne hogy szóljon és az ami a szár külső felén van."

Kívül nincs hangszóró. Ahol meg van, ott a rács betapad fülzsírral. Ápolást igényel.

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 3. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem mész semmire a rács tisztításával ha a kosz belül van.

Ettől függetlenül tessék rendszeresen tisztítani a rácsot!

Szívogasd meg ahogy írtam!

Nálam is működött és nemrég egy hasonló kérdésnél a kérdezőnek működött a szivogatás. Hasonló gondom volt nekem is az Airpodsommal. Youtubeon láttam egy videót. Meg voltam rajta ütközve, de megszivogattam és jó lett.

2022. okt. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!