Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a telefonomon messengerben...

Ha a telefonomon messengerben kikapcsolom az elérhető állapotot, de asztali gépes messengerben pedig nem, akkor látszódni fog, hogy elérhető vagyok, vagy sem?

Figyelt kérdés
3 helyen tudom elvileg változtatni, asztali gépen weblapon, asztali gépen alkalmazásban és telefonon. Ha telefonon kikapcsolom, akkor asztali gépen még bekapcsolva marad.
2022. okt. 2. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
telefonon nem fog látszódni,gépen fog.ha azt akarod hogy sehol se látszódjon akkor mind a 3 helyen kapcsold ki.
2022. okt. 2. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog látszódni! Van 1-2 ismerősöm aki csak telefonon használja a messengert, illetve a facebookot, és kikapcsolta a láthatóságot, és az ő (utolsó)elérhetőségét, én PC-n se látom.
2022. okt. 2. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Mindhárom helyen kikapcsoltam, de asztali gépen weblapon (rendes facebook) látom, hogy elérhetőek az ismerőseim, tehát elvileg ők is látnak engem.

Nem azért fontos ez, hogy elbújjak, vagy bármi ilyen, csak unom, ha azzal csesztetnek, hogy pl tanáraim, akik ismerőseim, hogy óra közben ha zöld pöttyöt lát nálam akkor biztos telefonozok. Közben meg mivel teljesen kiszámíthatatlan az egész, semmi köze hozzá már, hogy ki elérhető és ki van. Van, hogy zöld pötty van valakinél, majd átvált, hogy 37 perce volt elérhető. erről ennyit

2022. okt. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!