Mi van ha a kis kerek elem szétpukkan ?
Figyelt kérdés
Ültem a kanapén és kibontottam az elemeket és bele akartam tenni egy kis játékba, miután kibontottam az összes elemet le tettem az ölembe és egyszer csak szétpukkan az egyik lejött az teteje nagyot pukkan. Ugye nem veszéjes ?2022. szept. 29. 18:15
1/4 Pelenkásfiú válasza:
Hát.. nem kell a kínaiban 10 Ft-osat venni.
(Bár szerintem inkább kamu.)
Egyébként milyen értelemben veszélyes? Hogy felrobban a többi is vagy ha rámegy a kezedre a benne lévő anyag?
2/4 anonim válasza:
Okosan kibontva az összes elemet, összeöntve egy rakásra, hogy valamelyik mindenképpen zárjon rövidre egy másikat... itt az eredmény.
3/4 anonim válasza:
Ugyanazt jutott eszembe mint 2-esnek. Egymást zárták rövidre és így jelezte az egyik hogy neki nem tetszik a hejjjjjzet.
Szépen sorban kell kirakni egymás mellé.
4/4 anonim válasza:
Egy ismrősöm a régen a fotóstáska zsebében tartotta a ceruzaakkukat. Mondom, kéne egy 4-es elemtartó doboz, filléres tétel. Nem, vigyáz majd, jó az úgy.
Jó is volt, ameddig egy közgyűrű nem került be abba a zsebbe valahogy.
Még jó, hogy ezeken már van biztonsági szelep, csak sziszegett és tűzforró lett, meg telefosta a zsebet a belével....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!