Hogyan zajlik egy Skype egyenleg vásárlása?
Köszi a választ :)
Az a gond, hogy a skype oldalát már átolvastam, de a fizetési módokról nem találtam túl sokat :S
Csak ha már banki átutalással zajlik a dolog, akkor minek kell számlázási cím?
Én rendszeresen töltök 5-10 eurot.Mikor rámész,hogy egyenleg vásárlás,Kiír egy bankszámlaszámot,hogy arra fizess be pl.1528ft.-ot,és ad egy hivatkozási kódot,ami betűk és számok.
Én ezt leírom,bemegyek az otp-be,és átutalom a kért összeget a bankszámlára úgy,hogy az ügyintézővel ráíratom a kódot.
-Bár euro alapú,forintban kell fizetni.
-Nekem otp-s a lafo-m(lakossági folyószámlám)más pénzintézetnél is így kell.
-Befizetés után csak 2...5 napra jelenik meg a pénz--euro-ban.
Ismét én! Megnéztem konkrétan Neked.
-Ha pl 10 E-t akarsz,ugye ez(is) áfa köteles,ami 15%.Így 11,5 E-t kell fizetned.
-Ez ma szerda este 277,45ft/E
-így az összeg 3190,65ft lenne...a 10 E-ra
-Megadják a számlaszámot--ez Raiffeissen bank.
-Amit írnak fizetési hivatkozási(egyedi)számot,azt kell a bankba bevinni,az előbb rosszul írtam! EZ EGY 12JEGYŰ SZÁM.
-Ha nem fizeted be,NINCS SEMMI GÁZ,max Küldenek egy "gépi" emlékeztető félét.
-Érdemes figyelni az E~~forint árfolyamot,1-2 százast lehet spórolni.
Én is szeretnék Skype egyenleget vásárolni. Nekem is megjelent a kérdőív, amit ki kell tölteni. Bizonyára, ha kitöltöm, lesz Skype egyenlegem. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megnézni, mennyi pénzem maradt egy - egy beszélgetés után? Már csak a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.
A választ előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!