Melyik Apple Watch érné meg?
Meg kell ezt nézni pontosan, hogy mire szeretnéd használni, oké, edzésre, de ez mit jelent? Futni, úszni, karatézni, agyaggalambot lőni? És főleg, mit szeretnél látni? Pulzusszám, megtett kilométer, GPS követés, kalória?
Szerintem egy Apple Watch 6 is megfelelhet, 80-100 ezer forint környékén már teljesen jó állapotút lehet kapni.
Ha tényleg edzéshez keresel órát, akkor egyértelműen a Garmin a befutó. Mondjuk meg is van az áruk. Na, ezek tényleg komoly sportórák.
Egy Apple Watch nem igazán tudom, hogy érdemben tudna segíteni súlyzós edzésnél.
Egyébként jól látod, erre amit akarsz, az Apple Watchok közül az SE lenne a legjobb és abból is a sima GPS-es változat, Cellular nélkül. A fősorozatnak sok olyan funkciója van, ami felesleges. Én az új SE verziót venném, nem a régit (vigyázz, a régit is sok helyen v2 néven árulják, az újat meg sokszor SE 2022 néven).
“ Szia. Szerintem egyik Apple Watch se éri meg pénzben. Találsz olyan órát amelyik olcsóbb és ugyanazokat a funkciókat tudja, de a te döntésed. ;-)”
Okosórát olcsóbban, egyértelműen jobbat nem tudnék. Maximum azt mondanám, hogy specifikus felhasználására vannak jobbak olcsóbban, de általános okosóra? A konkurensek is hasonló árban mozognak.
tegyük hozzá hogy bármelyik okosórát nem veheti meg
azt tudjuk hogy iphone tulaj
elötte tudni kell hogy más gyártótól megkapja e az összes funkciót
samsungot venne akkor tuti nem
series 7 et használok
azt mondják üzemidőbe jobb mint egy SE meg ugyebár az nem is tud annyi mindent mérni
apple watchot egyik top pontosnak mondják
"azt mondják üzemidőbe jobb mint egy SE meg ugyebár az nem is tud annyi mindent mérni"
Tesztek alapján az új SE jobb üzemidőben.
"apple watchot egyik top pontosnak mondják"
Akkor hazudnak. Nekem is ilyen órám van, de ha aktivitásmérésre kell elsősorban, vagy edzéshez, akkor közepes teljesítményt nyújt. Már az alapból röhejes, hogy még a lépésszámomat sem tudja követni, mert ha gépelek egy laptop előtt ülve, azt is lépésnek számolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!