Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Külföldön tudom használni az...

Külföldön tudom használni az otp automatát?

Figyelt kérdés
Vagyis persze nyilván tudom, csak az a kérdés nem nyelnè be esetleg a pénzem vagy ilyesmi? Franciaországról van szó, otp-s vagyok, és ha pénzt nem is akarok felvenni de megakarom nézni hogy mennyi pénz van a kártyámon akkor azt HUF-ba fogja írni igaz?

2022. szept. 25. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Automata nincs külfödön, te a kártyádat akarod használni, nem az automatát viszed magaddal
2022. szept. 25. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Ahogy az 1-es írta, a bankkártyádat használod külföldön, valamelyik ottani bank automatájában.

De ha csak azt akarod megnézni mennyi pénz van a számládon, egyszerűbb a telefonodra letölteni az OTP netbankot és azon nyomod tudod követni mikor mennyit fizettél a kártyáddal és mennyi pénzed van még

2022. szept. 25. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Természetesen úgy értettem, hogy otp-s automata nincs.
2022. szept. 25. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
OTP automata külföldön????????
2022. szept. 25. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem írja HuF-ban.vi sa vagy masterc kártyád lehet, ezeket elfogadják az automaták mindenhol.nem nyel az be semmit,max a lejárt kártyát.de pénz nem tűnik el a számládról.
2022. szept. 25. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
4# Szlovákiában mintha láttam volna...
2022. szept. 25. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:

"Külföldön tudom használni az otp automatát?"

kérdés, hogy viszed el odáig?

2022. szept. 25. 17:15
 8/9 NTBS ***** válasza:
Ha elviszed magaddal. Komolyra fordítva a szót a kártyát tudod használni.
2022. szept. 25. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:

indulás előtt megnézni mekkora összeg van rajta.

felirni jegyzetbe, minden vásárlás minuszba be írni, a maradék a pillanatnyi számlaállás.

2022. szept. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!