Ha power bank-ról működő dolgot az áramba dugok, tönkre megy?
Figyelt kérdés
Tudom, ne is írjátok, hülyeség volt, már tisztában vagyok vele. Nem vagyok egy műszaki zseni, de ez már lényegtelen a történet szempontjából. Szóval rendeltem egy fűthető mellényt, de még nincs hozzá power bank-om, és mindenképp ki akartam próbálni, így bedugtam a fali konnektorba a telefonos töltőm átalakítójával. Szerintetek tönkre tettem? Nem történt semmi, nem villant fel, nem adott ki hangot, semmi. Mégegyszer, tudom, hogy hülye voltam, légyszi ne ezt írjatok:D hanem hogy elromolhatott-e most emiatt. Köszi.2022. szept. 22. 17:13
1/10 anonim 

válasza:

Nem zárható ki, hogy elromlott, de nem valószínű.
Védettek rövidzár, túlterhelés ellen..
2/10 A kérdező kommentje:
Huh köszi, remélem
2022. szept. 22. 17:24
3/10 anonim 

válasza:

Milyen mellény, milyen adapter (fesz., áramerősség, egyen/váltó áram)?
5/10 anonim 

válasza:

Úgy nézem ezen USB van, az pedig szabvány 5V, tehát mobiltelefonos adapterrel működnie kell. Szerintem ez szimplán átverés.
6/10 A kérdező kommentje:
Oh. Az nem jó hír, de akkor legalább vissza tudom küldeni.
2022. szept. 22. 18:56
7/10 anonim 

válasza:

Az usb szabványos, tehát abból nem jöhet túl nagy feszültség.
Ha elromlott, akkor nem ettől az akciódtól.
Amúgy miből gondolod, hogy elromlott? Lehet működött az, csak nagyon gyengén fűthet az a kemény 5-10 watt
8/10 anonim 

válasza:

Az a 10W az körülbelül a nagy semmi. 5V 2A ennyit tud.Egy powerbank tudja ezt a terhelést akkutól függően 2-3 órán keresztül.
Csak hogy legyen mihez viszonyítani: egy utóéagos fűthető autóüléshuzat 80-100W, és ez tud nagyjából kellemes meleget csinálni.
9/10 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy nem működik, hogy van rajta egy bekapcsoló gomb, annak világítani kéne ha bekapcsolom, de ez meg se mukkant.
2022. szept. 23. 07:04
10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült kipróbálni, működik szerencsére. Köszi a válaszokat.
2022. szept. 23. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!