Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott egy 32 Gb-os Adata pendrive, ami eddig tökéletesen működött, aztán a Windows kiírta, hogy ismeretlen USB-eszköz. Próbáltam más eszközökkel is, pont ugyan ezt írták. Hibának ezeket a kódokat adja ki:0x2B,43,emellett még azt, hogy sikertelen eszközleíró-kérés. A kérdésem az lenne, hogy valamilyen módon újra használhatóvá lehetne-e tenni?2022. szept. 22. 12:40
1/8 anonim 

válasza:

Nem hiszem.....
2x vettem adata terméket: elöször és utoljára.
2/8 anonim 

válasza:

Nekem a kingston csinálja ugyanezt.
Egy lengőcsatlakozót szoktam benne megjáratni.
Eloxidálódnak a csodálatos érintkezők.
Viszont egy esetben már volt olyan is, hogy a méretileg nem látta rendesen a win. Ez a doszos mókolás segített:
/először és utoljára - de hát akkor csak egyszer nem? Vagy próbálgatni szoktad, hogy hátha ez is car lesz?/
3/8 anonim válasza:
Próbáld meg újra felrakni a partíciót rá és megformázni, csak vigyázz nehogy azt a partíciót formázd meg, amelyen a Windows van!
https://www.youtube.com/watch?v=qH9PxrKMwCQ
Illetve írd be youtube-on, hogy "how to fix Adata pendrive error code 0x2B,43," Milyen Windows-od van?
4/8 A kérdező kommentje:
Windows 10 Pro, 64 bit
2022. szept. 25. 14:47
5/8 anonim válasza:
Diskpart utasítás lehetővé teszi a lemezek, partíciók vagy kötetek kezelését Windows 10-ben.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy ez lesz inkább a megoldás:
7/8 anonim válasza:
A formázás legyen a legutolsó.
8/8 NTBS 

válasza:

Próbáld másik Usb-be tenni vagy újraindítás a gépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!