Moyoro kérdése:
Hajnyírót szeretnék venni max. 30ezerért,de annyi féle van,hogy elvesztem az ajánlatok között. Ki melyiket ismeri és ajánlja?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 21:19
2/6 anonim válasza:
én az aksis hajnyírókat nem ajánlom, főleg azokat nem amiket nem lehet a kábellel is müködtetni, gyengék és az aksijuk is gyorsan kipurcan.
Én philips hajnyíróval tolom le a hajamat, egyszerű vezetékes gép kb 10-15 ezer lehet most egy ilyennek az újkori ára.
Próbáltam akumlátorost is 1 évet bírt csak, a mostani évek óta megvan
3/6 anonim válasza:
Wahl Balding, majdnem tökéletesen simára le tudom szedni vele a hajamat akkor is, ha éppen nincs kedvem vagy időm rendesen leborotválni.
4/6 anonim válasza:
Lidl sajátmárkás, 10 ezer alatt, időnként akciózzák. Sajnos nem lehet méretet nyírni vele, mert a fej nem illeszkedik végig a késekre, így hajvágás közben egy rossz mozdulattal letolja ott is 0-ra az ember, ahol nem akarta. Én arc illetve testszőrnyírónak használom, fej nélkül a legkisebb méreten, erre jobban bevált, mint a két-háromszor ennyibe kerülő, márkásabb társai. Ha az előbbi hibája nem lenne, tökéletes lenne: li-ion akku, gyors feltöltés, %-os töltöttségkijelzés, halk működés és ha jól emlékszem, működik kábelről, töltés közben is.
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Nekem egy 15 éves Philips van, kábeles, mai napig remekül működik, akkor ez 5ezer Ft. volt. Egy ilyen lehet, hogy ma kb. 12ezer körül van. Akksisnak nem tudom mi értelme, anno volt az is, kb. 1 év után kampó lett az akksija, pedig Braun volt. Havi 1x használatra felesleges.
6/6 anonim válasza:
Én 3 éve használom az akkus Braun BT5542-t, tökéletesen működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!