Klíma: Cascade vagy Midea?
A klímás azt fogja ajánlani, amin neki a legnagyobb haszna van, szóval ezzel csak óvatosan. Mint az autószerelők. Valaki azt mondja Castrol olajat ad, az a legjobb, a következő sarkon meg azt mondja a másik autószerelő, hogy bármit tehetsz az autódba, csak Castrolt ne, inkább Eneost.
Utána kell járni a garanciának, melyik gyártó mennyit ad, mire terjed ki, stb. Én inkább a Mideát választanám, de ez csak az én szubjektív véleményem.
1-es, linkelsz légyszi? Tudsz olyat ajánlani, ami szerinted nem legalja, de megfizethető? Nem akarunk csúcscuccot, WIFI-vezérlést meg ingyombingyomokat, csak hogy hosszan kitartson, és kellemes érzetet adjon.
Köszi az eddigi válaszokat!
Gree, nekem az van 5 éve, és kifogástalan. De ez szubjektív, ha valaki netán kifogott egy10 ezredik rosszat, az nem tartja jónak.
A klímás nem erőltette, felsorolt több típust emailben, árral, szereléssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!