A BLUETOOTH milyen frekin továbbítja a jelet?
2,4? hát az elég baj, de akkor jogos volt a félelmem. csak mert én mikrofonokban vagyok érintett, és ők is egyre inkább kezdenek átmenni 2,4--re, na aztán pont a sok bezavarás miatt használhatatlon is kb, hiába brutál drágák.
meglepett, de OK kösz
igen, vannak UHF-es mikrofonok, de általában ezek megfizethetetlenek. ugye a mostani frekihelyzet miatt 470-690 MHz között gyártják őket, és ezek tényleg nagyon jók.
de ami úgymond tömegesebb cucc, az sajnos átkerült a 2,4-re, és pedig neves gyártótól származó 2,4-es mikrofonnal is jártam úgy, hogy kemény 5m-t volt képes terjedni :)
nos ... maradok az UHF-nél, ez biztos. kösz még egyszer
7
és meg tudod mondani, pontosan melyeken?
én annyit tudok, hogy a digit wifis rendszerek pl valami nemzetközi szabvány miatt egyszerre 8 féle csatornán tudnak működni egy helyen, egy időben, azaz gondolom, kb 2,4-2,55 GHz között standardizálták ezek felosztását.
a terjedés aztán egy más kérdés, de az elv ez.
akármelyik gyártó 2,4-es digit mikrofonját nézem, mind 8 csatornás, és ki is szokták emelni, hogy egyszerre max 8 db tud egymás mellett működni.
és azért zavart meg ez az egész kérdés, mert a Sonynak van egy kifejezetten bluetooth-osként hirdetett mikrofonja, amely viszont csakis egy csatornán tud, és lényegesen kisebb a táv, feltétlen látni kell egymást a vevőnek és az adónak.
de bluetoothról nem tudok konkrét freki-kiosztást, titkosítást, semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!