Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » USA-EU átalakítót tudok venni...

USA-EU átalakítót tudok venni Debrecenbe vagy Nyíregyházán EU-USA 10A-250V?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én még a Hobbi elektronikában vettem a Kossuth utcán, de az ugye bezárt. De sztem a Media Marktban is van. De végső soron ahogy az előttem hozzászóló is írta, kint az UsábaN is tudsz majd venni, én is láttam több new yorki üzletben is. Telót simán lehet az ottani feszültséggel is tölteni, csak mivel fele akkora a feszkó ezért lassabban töltődik. Amúgy ritka egy sutyerák lehetsz.
2022. szept. 7. 19:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Annyira osszátok az észt mint ha nektek annyi eszetek lenne mint Istennek. ti honnan tudjátok hogy én pl hány éves vagyok ?? Meg hogy én esetleg értek e ezekhez? Már egyből le dregáljátok az embert. Kí írtam köcsögök először fogok utazni szomorodjatok meg.
2022. szept. 7. 21:40
 13/14 A kérdező kommentje:
USA-EU átalakítót tudok venni Debrecenbe vagy Nyíregyházán... Ennyi volt a kérdésem amit ki írtam de ilyen apró kérdésre is csak bele kötök az emberbe...
2022. szept. 7. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert egy suttyó vagy azért.
2022. szept. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!