SSO játékosok tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az SSO-ban 18-as szintű vagyok, és van egy küldetés amit nem tudok megcsinálni. Azt a küldetést Lindával kell végre hajtani a kőfaragó termében. Abban kéne segítség hogy ott mit kell csinálni, mert addig nem tudom megmenteni Anne-t.
Válaszokat előre is köszönöm! <3
2022. szept. 6. 16:00
1/4 anonim válasza:
Az amire ott emlékszem, hogy kődarabokat kell összeszedni amik szanaszét vannak a teremben. Más nem jut most onnan eszembe. Rég csináltam, már 21-es vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
és azt esetleg nem tudod, hogy csak ott vannak, ahová bemegyünk, vagy bárhol az egész labirintusban?
illetve milyen kődarabokat?
2022. szept. 6. 16:56
3/4 anonim válasza:
Az egész labirintusban. Ott van középen egy kőépítmény aminek 4 darabja hiányzik, azokat kell megtalálni. Nem nagy a hely, nem nehéz, csak jól kell tájékozódni.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben, ez hatalmas segítség köszönöm szépen <33
esetleg a játékos nevedet megtudod mondani? hogy ha kell későbbiekben segítség tudjak hozzád fordulni?
2022. szept. 6. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!