Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » OTP Bank: Ez hogyan működik?

OTP Bank: Ez hogyan működik?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam hozzájuk, egy új számlát nyitni. Közben átírattam a telefonszámot, mert a régi még működik ugyan, de az egy Telenoros kártya, és már Telekomosok vagyunk egy ideje. Szóval át is írták, kész is lett a számla, minden rendben van.

Be akartam lépni a netbankba, és az OTP direkt még mindig a régire küldi a kódot. Viszont a személyes adatoknál, az OTP direktben az új szám szerepel. Ez akkor hogyan működik?

2022. szept. 1. 19:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Kicsit zavaros lett, de az a lényeg, hogy már egy régi ügyfél vagyok, de tegnap kellett egy új számla. És átírták a telefonszámomat is a régiről az újra, de a netbankban a régire küldi a megerősítő kódot.
2022. szept. 1. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatukat.
2022. szept. 1. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Jah OTP az ilyen. Nekem 1 évembe és a végén egy emelt hangon fenyegetőzésbe került mire le tudtam mondani a papír alapú számlakivonatot. (A köcsög szomszédok kivették a postaládámból és figyelgették mennyi a pénzem.)

Szóval menj be megint és mondd meg a csajnak, hogy addig nem mész haza amig el nem intézi és nem fog rendesen működni. Ha visszebeszél akkor kéresd oda a főnökét.

2022. szept. 1. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

""Jah OTP az ilyen. Nekem 1 évembe és a végén egy emelt hangon fenyegetőzésbe került mire le tudtam mondani a papír alapú számlakivonatot.""

Ez nem igaz!

Nemrég intéztem. Bementem az OTP fiókjába (ÓZD) - kivártam a soromat (fél óra) - elmondtam az ügyintézőnek, hogy nem kérem a számlakivonatot úgyis minden tranzakcióról SMS jön , és sajnos volt rá példa, hogy eltünt a "postaládából" a számlakivonat. Rögzítette a kérésemet , azóta nem küldenek számlakivonatot , ez 5 hónapja történt.

2022. szept. 3. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Jólvan, akkor te vagy az élet császára 4-es! Neked sikerült elintézni valamit az ótéjpében. Te vagy a legnagyobb király Ózdon!

Janem.

2022. szept. 3. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:

5-

Normális vagy????

2022. szept. 4. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Gondolom ez ügyintéző függő. Én Debrecenben vagyok, majd meglátjuk, hogy nekem mennyire segítenek majd.

Nem kell ezen összeveszni.

A mobilszolgáltatóknál is ugyan ez van:

Vannak esetek, amikor felveszik a telefont, és szívesen segítenek, valamikor meg az az ügyintéző, aki felveszi, azt sem tudja, hogy hol van, és hogy mit kellene csinálnia, és állandóan kapcsolgat másokhoz.

2022. szept. 5. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:

"Normális vagy????"

Igen. 👍🫶

2022. szept. 5. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

8-

Nem hiszem!!!!

2022. szept. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!