OTP Bank: Ez hogyan működik?
Tegnap voltam hozzájuk, egy új számlát nyitni. Közben átírattam a telefonszámot, mert a régi még működik ugyan, de az egy Telenoros kártya, és már Telekomosok vagyunk egy ideje. Szóval át is írták, kész is lett a számla, minden rendben van.
Be akartam lépni a netbankba, és az OTP direkt még mindig a régire küldi a kódot. Viszont a személyes adatoknál, az OTP direktben az új szám szerepel. Ez akkor hogyan működik?
Jah OTP az ilyen. Nekem 1 évembe és a végén egy emelt hangon fenyegetőzésbe került mire le tudtam mondani a papír alapú számlakivonatot. (A köcsög szomszédok kivették a postaládámból és figyelgették mennyi a pénzem.)
Szóval menj be megint és mondd meg a csajnak, hogy addig nem mész haza amig el nem intézi és nem fog rendesen működni. Ha visszebeszél akkor kéresd oda a főnökét.
""Jah OTP az ilyen. Nekem 1 évembe és a végén egy emelt hangon fenyegetőzésbe került mire le tudtam mondani a papír alapú számlakivonatot.""
Ez nem igaz!
Nemrég intéztem. Bementem az OTP fiókjába (ÓZD) - kivártam a soromat (fél óra) - elmondtam az ügyintézőnek, hogy nem kérem a számlakivonatot úgyis minden tranzakcióról SMS jön , és sajnos volt rá példa, hogy eltünt a "postaládából" a számlakivonat. Rögzítette a kérésemet , azóta nem küldenek számlakivonatot , ez 5 hónapja történt.
Jólvan, akkor te vagy az élet császára 4-es! Neked sikerült elintézni valamit az ótéjpében. Te vagy a legnagyobb király Ózdon!
Janem.
Gondolom ez ügyintéző függő. Én Debrecenben vagyok, majd meglátjuk, hogy nekem mennyire segítenek majd.
Nem kell ezen összeveszni.
A mobilszolgáltatóknál is ugyan ez van:
Vannak esetek, amikor felveszik a telefont, és szívesen segítenek, valamikor meg az az ügyintéző, aki felveszi, azt sem tudja, hogy hol van, és hogy mit kellene csinálnia, és állandóan kapcsolgat másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!