Hibaüzenet, : a Facebook nem engedélyezi a hozzáférést a kamerához és mikrofonhoz. HOGY KELL ENGEDÉLYEZNI?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 15:41
1/3 anonim válasza:
Nem dobja fel egyből a kis ablakot, hogy engedélyezd? Ha nem akkor beállítások/engedélykezelő/engedélyek, azon belül Facebook.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de a beállításokban az általad felsorolt paraméterek (engedélykezelő/engedélyek nem jelentek meg.
Ám amikor próbálkoztam videohívással, a jobb felső sarokba pici kamera pictogram egy piros x-szel megjelent, ezt feloldottam. Írta, hogy mostantól a kamera engedélyezve van, ám mégsem működött. Ekkor megpróbáltam csak a chat telefont, és újra megjelent a felső ikon, amin a piros pontot kibettem. Most viszont kiírta, hogy mostantól a mikrofon engedélyezve van. Ez után sikerült már mind telefon (mikrofon), mind kamera hívást eszközölnöm. Így működik, ez a tapasztalat. kÖSZÖNÖM!
2022. aug. 31. 17:15
3/3 anonim válasza:
Alkalmazáskezelőben keresd meg a facet és ott meg tudod adni az engedélyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!