Miért lehet az, hogy ha sztrímelt műsort nézek a mobilon és az asztali gépen, 1-2 mp. csúszás van a kettő között, pedig ugyanazt a wifit használom?
Figyelt kérdés
A karantén idején rendszeresen néztem sztrímelt koncerteket. A mobilom hangja jobb, azt hallgattam, de az asztali gépet néztem. Ha csak zene volt, akkor ez nem számított, nem néztem a képet, de balett esetén nem tudtam a mobilt hallgatni, mert nem passzolt a zene és a tánc egymáshoz.#szrímelt közvetítés
2022. aug. 22. 08:49
1/3 anonim válasza:
Minden streamelt adás késik, mert a lejátszó bufferel. Hogy mennyit az a lejátszótól függ. Ezt azért teszi, mert az internet, főleg a wifi, mobil kapcsolat nem stabil, rövid megakadások lehetnek, arra az időre játszik a bufferből (ha hosszabb időre akad meg mint amennyit bufferelt, akkor áll meg bufferelni). Ez ebben a formában nem megoldható, inkább köss a gépre egy hangszórót.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. aug. 22. 10:31
3/3 anonim válasza:
A sztreamelés nem úgy működik mint az analóg tv, vagy rádió, hogy az adótoronytól fénysebességgel távolodó hullámok (majnem) ugyanakkor érik el az összes vevőt és mindegyiken ugyanaz látszik és hallatszik.
Sztreamelés esetén sosem lesz megoldható az, hogy minden eszközön ugyanaz legyen ugyanakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!