Milyen tabletet ajánlanátok jegyzeteléshez, amihez lenne "elektronikus ceruza"?
Hát ha hosszú távra tervezel akkor továbbra is ipad. A sima kb 130 körül van a hozzá való ceruza meg kb 30-35.
Én inkább várnék egy kicsit és beruháznék egyre.
156 ezertől van Tab S7 FE amihez van toll is, csak az androidos jegyzetelő appok nem az igazik.
105 ért Tab S6 lite, ennek is van tolla, de ugyanaz igaz mint az előbbire.
Ipad 9th gen
Nincs hozzá ceruza, de androidos tabletre még nem találtam olyan app-ot, ami megfelelne az elvárásaimnak, sajna.
Samsung tabbal kezdtem, de viszonylag hamar leamortizálódott, az aksija megdagadt, a ceruza nem fogott a képernyő széleinél. A jegyzetelős appok is valóban nagyon gagyik rá.
Nálunk sokan jegyzetelnek digitálisan, és feltűnően nagy arányban vannak az Apple-ösök, szóval úgy döntöttem, következőnek azt veszek, hátha az más lesz. Nagyon bevált. Az appok is sokkal jobbak, és nem csak jegyzetelés terén. Ajánlom figyelmedbe pl. a Procreate-et.
Ez egyébként az egyetlen apple eszközöm, kicsit macerás is küldeni rá dolgokat, de megéri ennek ellenére is. A tabletpiacon az apple magasan vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!