Hosszan tartó munkához (tervezőgrafika) való vezeték nélküli egerek? Bluetooth-os billentyűzet Ipadhez?
Már vettem párat a Media Markt-ban de az összes feladta nagyon hamar (nem nem csak az elem).
Gondoltam megkérdem itt, hátha valaki tud segíteni.
A Bluetooth-os billentyűzetet illetően a lényeg, hogy ne legyen orbitálisan nagy (tehát tatyóba beférjen)
Az Apple Magic Keyboard jó és nem túl nagy. Persze q. drága.
A Magic Mouse sem rossz. Kérdés, hogy munkához mennyire használható.
Logitech termékek.
Aksis egerük van, több is.
Én olyat vettem ami aksis és csapágyas görgős. Egy töltéssel minimum 2 hónapot bír.
Pl. Logitech mx master 3.
Billentyűzetet könnyebb találni. De több szempont van ott is. Hattérvilágíás, szambillentyűzet, halk kivitel további elrendezés beállítások, stb. Sok sikert a keresgéléshez 🙂
Nem értem miért pontoztátok le a kettes válaszolót, amikor teljesen jó választ írt.
iPadhoz egyértelműen én is Magic Mouse-t és Magic Keyboard-ot vennék. Miért is kéne Logitech-et venni? Logitech MX Master 3 egér már annyiba kerül mint egy Magic Mouse. Júniusban vettem egy Magic Mouse-t, azóta nem töltöttem, pedig napi 8 órát használom a géppel együtt.
Ha drága újonnan, érdemes megbízható eladótól használtan venni.
"Hosszan tartó munkához (tervezőgrafika) való vezeték nélküli egerek? Bluetooth-os billentyűzet Ipadhez?"
Te hülye vagy utolsó?
Paraszt gyerek? XD
Te néztél be valamit, és mielőtt meggyőződtél volna az igazadról, belekötöttél a másikba.
Itt a megfelelő szó az ostoba, nem a paraszt, de az is csak rád vonatkozik.
köszi a válaszokat! már néztem én is logitech-et de nem tudtam melyik lenne a jó de köszönöm a linkeket!
És igen a magic keyboard király de azt a pénzt másra érdemesebb költenem míg nem jön vissza az ára a grafikáimból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!