Magyarországon lehet kapni olyan zseblámpát, amiben van lézer funkció is és nagyon erős fénye van? a nagyon erős az annyira erős, hogy átégeti a papírt. nem kell hogy átégesse csak legyen erős fénye
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 16:43
3/7 anonim válasza:
Vegyél lézervágót vagy glavírozót, ha vagdosni akarsz.
4/7 anonim válasza:
Nem, mert az olyan erősségű lézerek már nagyon komoly berendeést (pl. hűtés) igényelnek.
5/7 anonim válasza:
Tudom hogy csak játszani kell. Az is csak játszott, aki egyszer rámvilágított egy ilyennel, miközben motoroztam, 10 évvel ezelőtt. Azóta sem múlt el, egy fekete folt van a szemem látóterében, igaz, ennyi idő alatt már megszoktam. Egy fél másodpercnyi villanás volt az egész. Egy panelházas környéken történt, nagyjából tudtam csak az irányt merről jöhetett, de nem tudtam akkor és ott hogy ez probléma lesz később, így nem álltam meg, csak lassítottam, de nem vettem észre semmit.
Lehet ha nagyon körbenézek, az egyik ablakban ilyen hülyegyerekeket látok vihogni.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor lézer nélkül van ilyen zseblámpa aminek erős a fénye? nem arra kell hogy másokat zavarjak vele, nyugi, hanem mikor már sötét van az erdőbe, hogy lássunk rendesen minél messzebb is.
2022. aug. 15. 18:50
7/7 anonim válasza:
nyilván van. Autós boltban keress, ott erősebbek vannak szerelő lámpa néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!