Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezeték nélküli fülhallgató...

Vezeték nélküli fülhallgató segítségével le lehet hallgatni valakit? (azt hiszem ez a márka: Mi True Wireless Earbuds Basic) Lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek az ilyen kütyükhöz...

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 17:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Mert nincs is jogod ismerni. Csak titkosszolgálatok tehetnek ilyent. Te börtönbe kerülhetsz.

Egyébként ha valaki olyan ostoba, hogy bárkit enged csatlakozni kékfoggal a telójához, akkor elképzelhető.

2022. aug. 13. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:

Kizárólag a fülhallgató segítségével aligha, mert a Bluetooth rádió hatóköre legfeljebb 10 méter. Ha viszont csatlakozik a telefonodhoz, akkor meg már felesleges hozzá a füles, mert a telefonodon keresztül technikailag, egy arra alkalmas szoftverrel bármilyen távolságból le tudnak hallgatni - erről szólt ugye a Pegasus-botrány, és a nevét adó Pegasus nevű, kormányok számára árult lehallgatószoftver.

Egyébként a Netflix legutóbbi filmjének, a Szürke Embernek a regényváltozatának az egyik kötetében, a Gunmetal Grayban a főhős pont egy autóban elrejtett telefonnal és az ahhoz csatlakozó wireless fülessel hallgatja le az orosz ügynököket, úgy, hogy a telefont elrejti az ülés alatt, a fülest pedig begyömöszöli a fejtámla párnájába úgy, hogy csak a mikrofon lógjon ki, hogy pont a szájuk magasságában vegye fel a hangot.

2022. aug. 13. 18:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Egy Sony bt fejhallgatóval próbáltam, csak sima hangrögzítést. Oké, hogy a szomszéd szobában vehető, amit akár kémkedésnek is nevezhetünk, de a hangminőség nagyon ócska volt, gondolom a fejhallgató mikrofonját csak a közeli hangforrásokra lőtték be (mert headsetnek kifogástalan volt)
2022. aug. 13. 18:49
 4/19 A kérdező kommentje:
1:nem én szeretnék lehallgatni valakit, épp ellenkezőleg. Az a gyanúm, hogy a volt férjem próbál engem lehallgatni vmilyen módon.
2022. aug. 13. 19:55
 5/19 anonim ***** válasza:
A telefonodon csinálj gyári visszaállítást, a laptopodra telepíts tiszta Windowst, ha arra gyanakszol, h valamilyen szoftverrel lehallgatnak.
2022. aug. 14. 02:57
 6/19 anonim ***** válasza:
A volt férjed tőled pár méterre van? A fülese párosítva van a telefonoddal? Ha így van, akkor a beállításoknál távolítsd el.
2022. aug. 14. 06:36
 7/19 A kérdező kommentje:
6: Bejön a(z egyelőre közös lakásunkba), amikor nem vagyok otthon, és ezt a kütyüt mindig lerakja valamilyen eldugottabb helyre, de olyan helyekre, ahová nem lehet csak véletlenül lerakni és ottfelejteni (állítása szerint ez történik). Ezért jutott eszembe, hogy lehallgat így valamilyen módon (pl. volt, hogy valakivel beszéltem egy témával kapcsolatban, és nem sokra rá üzenetet küldött az exférjem szintén az adott témával kapcsolatban, és hasonló már többször történt)
2022. aug. 14. 07:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Mondom: megnézed a beállításoknál, milyen eszközök vannak párosítva a telefonoddal. Ha ott van a fülese, akkor törlöd. Ennyi.
2022. aug. 14. 08:18
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha van a lakásban egy vevőkészülék is hozzá, akkor simán
2022. aug. 14. 09:09
 10/19 A kérdező kommentje:
8: a beállításoknál hol keressem?
2022. aug. 14. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!