Olyan iskolacsengő-szerű órát hogyan lehet szerezni, ami 45 percenként cseng, majd utána 15 perc múlva, úgy, hogy csak néhány másodpercnyi a csengés?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 07:33
1/10 A kérdező kommentje:
Android telefonnál több perces az emlékeztető csengés, ha nem állítják le.
2022. aug. 1. 07:34
2/10 anonim válasza:
Te egy gondnok vagy egy alacsonyköltségvetésű iskolában, vagy mi a háttérsztori?
4/10 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy ezeket beprogramozzák, nem pedig így veszik...?
5/10 anonim válasza:
Van egy erre való időkapcsoló ahol beprogramozzák hogy melyik napokon milyen időközönként szólaljon meg, illetve kapcsolja be a csengetést és hány mpig.
7/10 anonim válasza:
minden óra 45 percre beállítod az ébresztőt, hozzárendelsz egy megfelelő csengő hangot.
készítesz egy mp3 zenét hosszú csengő hanggal.
minden óra 0 percre beállítod az ébresztőt, hozzárendelsz egy megfelelő csengő hangot.
készítesz egy mp3 zenét rövid csengővel és hosszú csenddel.
8/10 anonim válasza:
Amikor én voltam az általános iskolában és elromlott a csengetős óra (1983-ban!!!!), engem kértek meg, hogy én csengessek. Az óra vége előtt felállhattam és kimehettem a csengőhöz. Az iskolában volt elég diák, csak felső tagozatban 5 osztály volt egy évfolyamban, de úgy látszott, hogy én voltam a legbízhatóbb. Később a katonaságnál is engem használtak éjszakai ébresztésekre, mert az erre kijelölt emberek mindig elaludtak. Ja, INGYEN csináltam ... sajnos :D
9/10 anonim válasza:
8# ezt úgy értsük, jelentkezel csengettyű felelősnek?
:)
10/10 anonim válasza:
8-as vagyok
Nem magamra gondoltam, csak jeleztem, hogyha semmi nincs, van ilyen megoldás is :D Én messze vagyok Mo-tól amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!