Wago-ból miért nincs 4es?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 15:36
1/7 Szirty 

válasza:

2/7 anonim 

válasza:

Van olyan pedig. De te hol kerested??
3/7 anonim 

válasza:

Wago alatt a laikusok általában a karos "narancssárga" COMPACT sorozatot ( [link] ) értik, abból pedig tényleg nincs 4-es. Hogy ennek mi az oka, amikor 5-ös létezik, azt nem tudom (valószínűleg nem érné meg gyártani külön, olyan kevés az igény a 4-es és 5-ös kivitelre, hogy egyszerűbb kizárólag 5-öst gyártani).
4/7 Szirty 

válasza:

A nem oldható "wago"-ból viszont van. Ez hogyan befolyásolja a fenti magyarázatot?
5/7 anonim 

válasza:

@Szirty: Hát, mondjuk, hogy gyengíti... viszont magyarázatnak nem nevezném az ötletelésemet, inkább csak gondolkodtam, hogy milyen racionális oka lehet. Mert hát a Wago mégis csak egy komoly cég, nem egy MNB, hogy kihagyják a szerencsétlen számokat :)
Akár az is előfordulhat, hogy nem oldhatóból volt jelentős kereslet külön 4-esre és 5-ösre, oldhatóból pedig nem. De még egyszer, ez csak spekuláció, igazából fogalmam sincs.
6/7 Szirty 

válasza:

Érdekes kérdés egyébként...
A HEstore-ban kotorásztam épp (egyáltalán nem ezt kerestem9 és ez jött szembe:
Talán más gyártó is felfedezte ezt mint piaci rést... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!