Az Asus Vivobok laptopom kondíció szintje jelelnleg 65%-on áll, de elmúlt napokban hirtelen 100%-ra ugrott, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
#laptop #Kondíciósérték
2022. júl. 27. 09:17
1/5 anonim válasza:
Az nem az akku töltöttsége? Nekem is Vivobook van, de csak egy dolgot ír ki %-ban, az pedig a töltöttség. A kondíció, meg hasonló marhaságokkal, amik csak stresszelik az embert, nem foglalkoznék. Ez olyan, mint az iPhone telefonoknál az akkuk elhasználtsága %-ban. Az is csak szüli a felesleges kérdéseket.
2/5 anonim válasza:
Ez miféle adat? Minek a kondiciója? A háttértár? Netán az akksi?
Ha az akksi és így ugrál össze-vissza, akkor nagy valószínűséggel meghalt benne 1-2 cella. Csere.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyszer ugrott ki.... és nem utal semmi a problémára...
2022. júl. 27. 18:53
5/5 anonim válasza:
Szia!
A kondíció azt jelenti, hogy remek állapotban van a laptopod 100%-os kondícióval.
Utalhat például arra, hogy kitakarítottad.
Érdekes módon emberekre is szokták mondani hogy jó kondiba van. Hasonló dolgot jelent laptopoknál, de azt én se tudom, hogy mivel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!