Van valami keszulek erre a problemara?👇
Hiába fogod felvenni, ha a szóból nem értenek abból se fognak.
Mivel albérlet, azt javaslom a tulajdonossal beszélj.
Azért próbáld csak meg telefonnal. De ne telefonon játszd le nekik, hanem egy nagy hangszórón. A telefon hangszórója nem adja vissza élethűen a hangokat, különösen az ilyen dübögéseket, mély hangokat.
Vantermészetesen sokféle miktoron amivel tökéletes felvételeket lehet készíteni, de gondolom nem szeretnél minimum 50-60 ezret kiadni egy ilyenért.
Csináld azt, hogy hívd le valamelyik nagyokos a fentiek közül, azt amelyiknek a legnagyobb a szája és halgassátok meg együtt nálad, hogyan mozognak fent a többiek.
Sajnos sokat nem tehetsz ellene, max elköltözöl. Én is voltam így, nekem szerencsém volt, 1 éven belül továbbálltak. Éjjel 2-kor állt neki porszívózni meg mosni a majom. Mondjuk én nem mentem fel, hanem a gázcsövet ütöttem egy vasdarabbal és ordítottam, hogy ... azt inkább nem írom le, hogy mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!