IPadhez lehet csatlakoztatni autó diagnosztikai eszközt? Ha igen milyen típusút és mennyire befolyásolja az adatokat?
"Ha igen milyen típusút és mennyire befolyásolja az adatokat?"
xDDD
-Persze hogyne, ha ugyanazt az autót diagnosztizálom ugyanazzal az eszközzel de az eredményeket iPad-ról nézem meg akkor sokkal jobb eredményeket látok, mint egy sima Windows laptopról. Multkor diagnosztizáltam egy ladát mert nem indult be, de mivel iPad-ot használtam egyből Tesla lett belőle.
"IPadhez lehet csatlakoztatni autó diagnosztikai eszközt?"
-Szerencse hogy leírtad az autodiagnosztikai eszközöd típusát így explicit tudok válaszolni a kérdésre..jahh bocsi mégsem az kimaradt :(
A modernebb (értsd drágább) eszközöknek általában szokott lenni iOS támogatottsága és rendelkeznek olyan csatlakozási interfésszel ami kompatibilis az iPaddal de sok autodiagnosztikai szoftver Windowsra lett fejlesztve, hacsak nem webes felülettel rendelkezik, mert akkor platformfüggetlenül lehet használni.
-Nézd meg az autodiagnosztikai eszközök csatlakozási felületét (gyengébbek kedvéért: USB, USB-C, HDMI ???) és nézd meg az iPadodon van-e ilyen csatlakozó. Utána nézd meg az autodiagnosztikai szoftvered operációs rendszer támogatottságát, ha benne van az iOS akkor nyert ügyed van, lehet használni
Van de nem olyan mint egy windowsos hagyomanyos diagnosztikai program/hardwer
Van ios app es ott tudsz vele adatot irni olvasni.
De ha nem akartok segíteni a válaszotokkal akkor miért álltok bele a kérdésembe?
Nem értem mi a gond a kérdéssel,de tényleg...
Ha úgy kérdezem van e olyan diagnosztika ami jó ios rendszerhez nyilván hat olyan válasz is jön hogy "van" és kb. Ennyi.
Nyilván,nem vagyok tájékozott a témában ezért kértem itt segítséget.Erre valós segítség helyett savazzátok a kérdést.De miért,őszintén tudni szeretném az okát.
az ipad elitista érzést továbbít feléd, miszerint a ráköltött pénzed igazoltan minőséget, egyéniséget, és kellemes használatot sugároz. ráadásul a retina is olyannyira fantasztikusan feldúsítja a pixelek számát, hogy azt a szemed képtelen rögzíteni, és az agyad felfogni.
az ipad köré épített karám, az appstore és a hozzá kötött appleid biztosít, hogy az ott elköltött pénzed jó célokra fordítja az apple.
van obd szoftver ios-ra, pénzért. van obd kommunikátor, ami vezeték nélkül kommunikál az eszközzel, igen.
Miért lenne elitista?
A pénzbeli értéke meg teljesen reális más márkák tablettjsi is hasonló árban vannak.
Az hogy valaki egy bizonyos márkát választ nem buztos hogy villogásból teszo,hanem a tapasztalatai miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!