Hogyan működik a párásító ventilátor?
Figyelt kérdés
Vett valaki már? Segíteni tudna hogy működik?2022. júl. 20. 14:37
1/7 anonim válasza:
Nekem hideg párásító van. Egy tartályba vizet kell tölteni, felette van egy függőleges állású ventilátor, amelyik elporlasztja a vizet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem kézi van
2022. júl. 20. 14:46
3/7 anonim válasza:
Nekem lábi Google. De semmi nem is kellene hozzá, csak általános iskola.
A kézi teljesen komolytalan játékszer, de a lényege ugyanaz, mint amit írtam. Folyadék (víz) porlasztása.
4/7 A kérdező kommentje:
A ventilátor része dísz csak?
2022. júl. 20. 15:00
7/7 anonim válasza:
Nem párologtatja, hanem egy piezó lapka segítségével, ultrahangal mikrocseppekre veri szét a vizet és azt fújja ki.
Intenzíven párologtatni a vizet melegítéssel lehet, de mivel ez nyári időben hűtésre való azért működik így.
A vizet egyébként egy kis pumpa nyomja fel a ventilátor előtti egységbe, ahol a ködösítés történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!