Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fajat ellenállás ez...

G' kérdése:

Milyen fajat ellenállás ez illetve hol tudok ilyet vásárolni? Lásd a képet az alsó linken.

Figyelt kérdés

2022. júl. 13. 13:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jó eséllyel ez egy hibátlan induktivitás.

Hogy akkor hol a gond?

Ki tudja?

2022. júl. 13. 18:46
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Bár itt az egyenáramú ellenállás értéke jóval kisebb.

2022. júl. 13. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Törlendő:

Bár itt az egyenáramú ellenállás értéke jóval kisebb.

2022. júl. 13. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Tessék, lehet vetélkedni, ki tölti ki jól:DDD

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. júl. 13. 20:48
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen, van még egy ugyan ilyen gépem (szintén hibás de más baja van). Abból átforrasztottam a tekercset és most működik. Utóbb felfedeztem a régi tekercsen egy apró repedést is.

2022. júl. 13. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:

#15: Akkor tényleg ezzel van a gond.

Itt találsz pl.: [link]

Persze attól függ, hol élsz, sajnos egyetlen alkatrész esetén nagyon sok a szállítási díj, egy helyi üzlettel (ha van) biztos jobban jársz.

2022. júl. 13. 20:59
 17/19 Szirty ***** válasza:

"Tessék, lehet vetélkedni, ki tölti ki jól:DDD"

#14 Mi értelme volt annak hogy ezeket a linket ideraktad?

Lemaradtál valamiről?

2022. júl. 14. 07:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Véletlenül nem a fordulatszámszabályzás szállt el? Mintha kontakthibás lenne, időnként felpöürgött a gép max. fordulat fölé, majd letiltott, ha jól sejtem.

Mert ha igen, akkor ez a tekercs egy jeladó, nekem a Bosch (de amúgy kínai gyártású) konyhau robotgépnél ez volt a baj. Gyengültek a mágnesek kihajtás egyik forgórészének peremén, ami alatt volt a panelen ez az induktivitás, és nem mindig adott elég jelet. Kicsit megemelve, hogy majdnem hozzáért a forgórészhez, ismét jó lett pár évig.

2022. júl. 14. 09:08
 19/19 A kérdező kommentje:

Az enyém semmi életjelet nem adott 🙂

2022. júl. 18. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!