Milyen fajat ellenállás ez illetve hol tudok ilyet vásárolni? Lásd a képet az alsó linken.

Jó eséllyel ez egy hibátlan induktivitás.
Hogy akkor hol a gond?
Ki tudja?

Bár itt az egyenáramú ellenállás értéke jóval kisebb.

Törlendő:
Bár itt az egyenáramú ellenállás értéke jóval kisebb.

Igen, van még egy ugyan ilyen gépem (szintén hibás de más baja van). Abból átforrasztottam a tekercset és most működik. Utóbb felfedeztem a régi tekercsen egy apró repedést is.

#15: Akkor tényleg ezzel van a gond.
Itt találsz pl.: [link]
Persze attól függ, hol élsz, sajnos egyetlen alkatrész esetén nagyon sok a szállítási díj, egy helyi üzlettel (ha van) biztos jobban jársz.

"Tessék, lehet vetélkedni, ki tölti ki jól:DDD"
#14 Mi értelme volt annak hogy ezeket a linket ideraktad?
Lemaradtál valamiről?

Kérdező:
Véletlenül nem a fordulatszámszabályzás szállt el? Mintha kontakthibás lenne, időnként felpöürgött a gép max. fordulat fölé, majd letiltott, ha jól sejtem.
Mert ha igen, akkor ez a tekercs egy jeladó, nekem a Bosch (de amúgy kínai gyártású) konyhau robotgépnél ez volt a baj. Gyengültek a mágnesek kihajtás egyik forgórészének peremén, ami alatt volt a panelen ez az induktivitás, és nem mindig adott elég jelet. Kicsit megemelve, hogy majdnem hozzáért a forgórészhez, ismét jó lett pár évig.
Az enyém semmi életjelet nem adott 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!