Szubjektív. Én GLO Hyper+-t használok egy MyChoice Kobalt Mini 2 készülék mellett (ami tul.képpen egy IQOS-utánzat). Elvagyok mindkettővel. A töltetekről azt tudom elmondani, hogy mindkettő más a maga módján. Nekem a Heets és egyéb IQOS-ba való töltetekből csak a dohányosak jönnek be (pl. Russet Selection vagy MC Red), az ízesítettek nekem valamiért mind harsányan mentol ízűek, nehéz belőlük kihámozni a gyümölcsös aromát. A GLO Neo-töltetei közül eddig csak dohányos tölteteket szívtam, de elvileg a Neo ízesített cigikben jobban kiérződik ha van gyümölcsös aroma. Egyébként nekem a dohányos Neo töltet is leginkább vaníliás cigi aromájára hajaz. Elég édes az összes, az IQOS dohányos ízű töltetei inkább markánsan dohányízűek, az illatuk és az utóízük kissé "kukoricás" beütésű.
100%-ban egyik sem tudja visszaadni a klasszikus cigarettázás élményét de őszintén szólva én már nem is tudok az analóg bagóra rágyújtani amióta ezeket szívom. Cigipótléknak mindkettő jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!