Miért nem szabadul fel hely a DVD-RW lemezemen?
Mert csak az UDF filerendszerre formázott lemezen szabadul fel a hely. A tied szerintem cdfs...
(Az udf viszont nem bootolható)
Így kell(ett) formázni: [link]
Nálam a filekezelő azonnal jelzi hogy több a szabad hely amint törlök egy filet. Viszont a lemezkezelőben rá kell nyomni a frissítésre ha ott is látni akarod az aktuális szabad hely méretét.
#5 - Semmi extrát nem csináltam, beraktam a lemezt és bootoltam.
#7 - A CDBurnerXP szerint a lemez nem újraírható. Magán a lemezen viszont fel van tüntetve, hogy ez egy újraírható lemez. A borítójára is rá volt.
#7: A win filekezelő is tudja törölni a lemezt jobb egérgombal. Sőt azt is jelzi hogy hogy R vagy RW típusú lemez van benne.
A törlés után kell filekezelőben a DVD ikonra kattintani és akkor jön elő a választási lehetőség [link] ahol a pendrive módszert kell választani (a másik módszer a régi multisession verzió de ott filetörlésre nem szabadul fel hely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!