Nem Bootol be a windows,Hdd vel lenne baj?
Figyelt kérdés
Nekem van egy lenovo ideapad 320-om és az van hogy amikor inditom be a laptopot megjelen a lenovo logo és alatta valami hosszu számokbol és betűkből álló sor,és a végén 100% és ennyi más nem történik,ezt muttasa megnéztem a biost és a hdd volt mint első bootolo eszköz.Ez után szétszetem a laptopom es kivetem a hdd 10 perce rá vissza raktam elinditotam és már a szöveget sem irt ki csak a lenovo logot.Most a hdd vagy mással van gond?2022. júl. 7. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ha a BIOS sem jön be, akkor ott nem a HDD-vel lesz a gond.
De a biztonság kedvéért próbáld meg elindítani a BIOS-t, kivett HDD-vel.
Ha úgy elindul, akkor a HDD a "ludas". Ha úgy sem, akkor alaplapi hiba.
2/5 anonim válasza:
A bios az alaplapon van. Tegyél már fel képet légyszi, hogy meddig jut el az indítás! Ha a bios sem tölt be akkor lehet elszállt az alaplapod.
3/5 anonim válasza:
#2-nek:
Viszont a BIOS "kifagyását" okozhatja hardware hiba, amit ha eltávolít, akkor helyreáll.
Ezért írtam a próbát HDD nélkül.
5/5 anonim válasza:
Ez ilyen szalagkábeles kacat úgy látom.
Mozgasd át a hdd kábel csatiját mind két végen.
1memo slotos is...próbáld másik memóriával esetleg még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!