Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Probléma lopásgátlóval, mit...

Lilkaaa kérdése:

Probléma lopásgátlóval, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy nadrágot a H&M-ben és kiderült, hogy bennehagyták a lopásgátlót. Mikor kimentem az üzletből, semmi nem jelzett be, viszont mikor egy másik üzletbe mentem be, ott becsipogott és akkor vettem észre, hogy bennehagyták. Ezzel nem lenne annyi gubanc, ha meglenne a blokk.. viszont nincsen és nem tudom hova tűnt már, ez tudom, hogy az én hibám, jobban oda kellett volna rá figyelnem. De ettől függetlenül érdemes még visszamenni így blokk nélkül? Én arra gondoltam, hogy odaviszem az egyik eladónak, elmondom ezt az egészet és hogyha azt hiszik, hogy loptam vagy valami, akkor max megmondom, hogy nézzenek meg a biztonsági kamerán. Szerintetek megcsinálnák? És hozzáteszem, hogy magam nem nagyon tudom eltávolítani magát a lopásgátlót, mert festékpatronos.

2022. júl. 3. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg mondd meg a kérdezőnek, hogy verje le egy kalapáccsal és ha összekeni vagy megrongálja mégis a ruhát, akkor meg fizesd ki neki (:
2022. júl. 4. 00:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolom tűs címkéről van szó, ahhoz csak oda kell tartani egy földmágnest a domború részéhez és elengedi a tűt. De ha tudsz jobbat, akkor hajrá. Blokk nélkül senki nem fogja neki leszedni. Ha bankkártyával fizetett, akkor tudja igazolni magát, de ugye ez nem derült ki a kérdésből, így jobb híján ajánlottam, hogy házilag szedje le.
2022. júl. 4. 00:57
 13/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt most nem értem. Akkor azok a lopásgátlók, amik ilyen festékpatronosak, csak ijesztgetésnek vannak, valójában nem is robbannak szét? Bement egy másik üzletbe és ott sem robbant szét, de bejelzett, az érdekes.
2022. júl. 4. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Veszel egy ugyanolyan nadrágot, elteszed a blokkját. Ismerősöd egy másik eladóhoz menjen az első nadrággal meg az aktuális blokkal. Sajnos visszavenni nem kötelesek a második nadrágot, de talán nem nagy baj, ha lesz 2 egyformád.
2022. júl. 4. 22:32
 15/15 A kérdező kommentje:

UPDATE: ma bevittem a nadrágot és problémamentesen kivették belőle a lopásgátlót :)

Összesen pár perc volt az egész, a pénztáros csaj megkérdezte, hogy nincs-e blokk és mondtam, hogy nem, de viszont megmondtam, hogy kb mikor vásároltam a nadrágot - felhívott valakit, aki beazonosította a vásárlásom a nadrágon lévő szám (?) alapján. És elvileg megnéztek a biztonsági kamerán is. Kaptam egy blokkot is, amire az volt írva, hogy "nem vitte el" ami ezek szerint amikor vettem a nadrágot nem is jutott el hozzám.

Összességében nagyon rendesek voltak és tényleg nem kötöttek belém egyáltalán! És ezek után már biztosan jobban fogok a lopásgátlókra és a blokkokra is figyelni :)

2022. júl. 5. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!