Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt az egeret hogy lehet tölteni?

Ezt az egeret hogy lehet tölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ezt az egeret néztem ki. ( [link]

Azt írja a leírás, hogy vezeték nélküli, és akkumulátoros. Az akkumulátort hogyan lehet tölteni? A leírásban nem láttam töltőállomást, úgyhogy nehezen tudom elképzelni. Illetve ennél az egérnél is van egy kis USB valami amit be kell dugni a laptopba ugye? Bocsi a béna kérdésért, nem értek hozzá.

2022. júl. 2. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Kapsz hozzá egy usb kábelt és azon töltöd. Az elején ott van egy micro-usb port. De ott van minden.

Kapsz egy USB vevőt, a kis valami a te szavaiddal, egy USB kábelt, meg egy egeret.

2022. júl. 2. 22:50
 2/9 anonim válasza:
A negyedik képen látható, az alján ki van írva, hogy usb vevő. Ott tudod tölteni a hozzá adott kábellel.
2022. júl. 2. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:

"vezeték nélküli, és akkumulátoros. Az akkumulátort hogyan lehet tölteni?"

Meg fogsz lepődni, de vezetéken keresztül.

Egy USB kábelen keresztül a számítógépről például,

vagy akárhonnan, ahol van USB csatlakoztatási lehetőség.

2022. júl. 2. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:

#2: Nem, az USB-vevő az-az, amit bedugsz a gépbe, hogy a tudd használni a vezeték nélküli egeret. Az egérben csak van egy lyuk, amibe be lehet rakni a vevőt, ha hordozva van, hogy ne vesszen el.

De a kérdező oda fogja dugni az usb kábelt, ahol bekarikáztam.

[link]

2022. júl. 2. 23:00
 5/9 Szirty ***** válasza:

"Azt írja a leírás, hogy vezeték nélküli, és akkumulátoros."

A használata történik vezeték nélkül. A töltése meg vezetékkel! :)

2022. júl. 3. 07:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az összes választ! Még annyi kérdésem lenne, hogy lehet-e használni vezetékesen ha a 4#es válaszolónak a képe alapján a kábel egyik felét oda dugnám a másikat meg a gépbe? Vagy csak vezeték nélkül lehet, és mindig tölteni kéne?
2022. júl. 3. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Sehol nem látom leírva, hogy lehet-e vezetékesen használni.

És azt sem látom leírva, hogy van-e valami jelzés, ha feltöltődött az akkumulátora.

2022. júl. 3. 18:06
 8/9 Szirty ***** válasza:
Ha a vezetéket bedugva tartod akkor használhatod úgy is. De olyankor is szükséges a vevő hozzá, mert az adatokat akkor sem a vezetéken küldi a gépnek.
2022. júl. 3. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Adni kell neki sajtot :D A macskát tartsd tőle távol :D
2022. júl. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!