Ezt az egeret hogy lehet tölteni?
Sziasztok, ezt az egeret néztem ki. ( [link]
Azt írja a leírás, hogy vezeték nélküli, és akkumulátoros. Az akkumulátort hogyan lehet tölteni? A leírásban nem láttam töltőállomást, úgyhogy nehezen tudom elképzelni. Illetve ennél az egérnél is van egy kis USB valami amit be kell dugni a laptopba ugye? Bocsi a béna kérdésért, nem értek hozzá.
Kapsz hozzá egy usb kábelt és azon töltöd. Az elején ott van egy micro-usb port. De ott van minden.
Kapsz egy USB vevőt, a kis valami a te szavaiddal, egy USB kábelt, meg egy egeret.
"vezeték nélküli, és akkumulátoros. Az akkumulátort hogyan lehet tölteni?"
Meg fogsz lepődni, de vezetéken keresztül.
Egy USB kábelen keresztül a számítógépről például,
vagy akárhonnan, ahol van USB csatlakoztatási lehetőség.
#2: Nem, az USB-vevő az-az, amit bedugsz a gépbe, hogy a tudd használni a vezeték nélküli egeret. Az egérben csak van egy lyuk, amibe be lehet rakni a vevőt, ha hordozva van, hogy ne vesszen el.
De a kérdező oda fogja dugni az usb kábelt, ahol bekarikáztam.
"Azt írja a leírás, hogy vezeték nélküli, és akkumulátoros."
A használata történik vezeték nélkül. A töltése meg vezetékkel! :)
Sehol nem látom leírva, hogy lehet-e vezetékesen használni.
És azt sem látom leírva, hogy van-e valami jelzés, ha feltöltődött az akkumulátora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!