Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már a Dokishop-...

Valaki rendelt már a Dokishop-eu.com ról ?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy órát rendelni csak érdeklödök hogy mit tapasztaltatok ezzel az oldallal.

2022. jún. 30. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Létező szlovéniai cég:

[link]

fenn vannak a Facebookon:

[link]

sok követővel, változó megítéléssel (főként a lassú kiszállításra és a változó termékminőségre panaszkodnak - amit nem csodálok):

[link]

ha a Google-val rákeresel az anyavállalatra:

[link]

jobb oldalt relatíve pozitív értékelést olvashatsz róla.

Bár létező szlovén cég, de én szerény véleményem szerint nem rendelnék innen órát - inkább keresnék valami órákkal foglalkozó magyar szaküzletet, minőségibb termék, könyebb a garanciális ügyintézés.

2022. jún. 30. 12:22
 2/3 Csilla65 válasza:
Én rendeltem tőlük. Először többet vontak le a kártyámról mint amennyibe kerül, aztán küldtek egy könyvet amit nem kértem de azt írták ingyenes végül 3500 forintot fizettem. Tehát a kétezer ft helyett fizettem hatezret. És mindez csak kézbesítéskor, a csomag kibontása után derült ki.Innen többet nem rendelek semmit! Egyáltalán nem korrektek!
2023. máj. 9. 13:44
 3/3 Boda Sándor válasza:

Így van én nem.is rendeltem

csak hézelőstem mert fogalmam sincs mit kérhettem volna aztán jött egy vékony csomag 7600 azt hiszem valami franc tudja mi nyílván nem vettem átt.

Az az érzésem hogy mivel máshonnan rendeltem vakmit és azt vártam mintha erre reagálva ezt látva külgtek volna valamit hamarébb.

Lehet hogy ez csak képzelgés de nagyon ez a negérzésem és az nekem mindig nagyon jó.

szept. 19. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!