Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha töröltem az előfizetésem...

Ha töröltem az előfizetésem akkor nem vonják le a pénzt a play áruházban?

Figyelt kérdés
3 napig lehetett ingyen használni az alkalmazást de most a 2. Napon lemondtam így ugye nem fogják holnap levonni a pénzt?
2022. jún. 28. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem kellene, hogy levegyék.

De egy jó tanács, amit ha megfogadsz, akkor megkímélheted magad az ilyen kérdésektől:

Ha van ilyesmi akció, akkor kérd az előfizetést, töltsd le az appot, állítgasd be a játékot, vagy alkalmazást, ahogy szeretnéd, és azonnal töröld a Play áruházban az előfizetést. Az alkalmazás a "Kifizetett" időszakig működik (Azaz amíg tart az ingyenes akció), aztán ha lejár, akkor ha megtetszik, akkor fizess elő rendesen, ha meg nem, akkor töröld az appot, és ennyi.

2022. jún. 28. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem! Jól csináltad, előbb kell lemondani, nem az utolsó pillanatban.

Ha lemondasz egy eléfizetést korábban, akkor is az előfizetett idő végéig használhatod, ha 3 nap, akkor 3 napig.

2022. jún. 28. 21:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jún. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!